Posted on Hozzászólás most!

A karantén elejétől… mostanáig

Kedves Vásárlóim!

Hozzátok hasonlóan engem is váratlanul ért tavasszal a világra lecsapó járvány, hát még az országunkban életbe lépő válsághelyzet. Tettem a dolgom: amikor be kellett zárnom, bezártam, amikor dolgozhattam – természetesen a szabályok betartása mellett – dolgoztam. Sok nő kényszerült arra, hogy hosszú hónapokra lemondjon a szép, ápolt körmökről, hiszen az otthon felvitt hagyományos lakkok az első mosogatásnál, gyerekfürdetésnél, takarításkor berepedtek, lepattogtak. A vendégeim nap mint nap hívtak, és kérdezgettek: milyen géllakkot vegyek? Hogy csiszoljam le a lenőtt zselét? Mivel vágjam le a műköröm végét? Hogy tudnám puhává varázsolni a talpamat?

Akkoriban fogalmazódott meg bennem egy álom, miszerint webshopot nyitok. Egy olyan internetes áruházat, ahol mindent megkaphatnak a vásárlóim, amire csak szükségük van ahhoz, hogy gyönyörűen ápolt körmeik legyenek. Mi több, a segítségemmel megtanulhassák az alapokat, legyen szó pedikűrről, géllakozásról vagy akár műköröm építésről.


Hogy az csak profiknak való?
Nos, a karantén időszaka szerintem sokunk számára bebizonyította, hogy bár nem vagyunk pékek, tudunk sütni. Nem vagyunk fodrászok, de be tudjuk festeni a saját hajunkat – ha úgy hozza az élet. De tudunk tanítani, táv-dolgozni, gyantázni, kozmetikai kezeléseket végezni magunkon, és bizony tudunk „körmözni” is…

Szeretném, ha a webáruházam egy olyan titkos menedék lenne nektek, ahol mindent megtaláltok ahhoz, hogy varázslatos körmöket készítsetek magatoknak: elképesztő mennyiségű gél lakk, fényzselé, manikűr és pedikűr eszközök, LED/UV lámpák, rozsdamentes acélból készült eszközök, illatos krémek és megannyi csoda vár rátok minden egyes kategóriában.

Hamarosan elindul saját sorozatom is a youtube-on, ahol megmutatok nektek mindent, amit a nálam vásárolt termékekről, és azok használatáról tudni kell. Ha úgy vesszük, együtt fogunk körmöt építeni, díszíteni, egyszóval… szebbé tenni magunkat!

Amennyiben kérdésetek van, ne habozzatok feltenni!
Mindenkit várok szeretettel,

Muczy

Vélemény, hozzászólás?